Lediga jobb

Lediga jobb

Jobba hos oss 

Som medarbetare i Olofströms kommun hoppas vi att du ska finna ditt arbete givande och utvecklande oavsett var du befinner dig i vår organisation. Din kompetens, erfarenhet och engagemang ligger till grund för arbetsgivarens framgångsrika verksamhet i dagens mångkulturella samhälle. 
Du är hjärtligt välkommen att söka arbete hos oss!

Hur söker jag jobb på Olofströms kommun?

Det första du ska göra är att klicka på länken logga in som finns i rutan nedan på denna sida. Där kan du logga in till din profil eller skapa en profil om du är ny användare. Har du bytt e-postadress så måste du lägga upp en ny profil, detta eftersom bekräftelse samt svar på ansökan skickas via e-post. 
Du kan lägga in ditt CV och ett personligt brev som bilagor men du behöver inte bifoga betygsdokument eftersom det räcker att du har med dem vid besök/intervju. 

Har du frågor eller problem kontakta personaladministrationen: 

Namn Förvaltning Telefon
Karolin Gustafsson Socialförvaltningen 0454-931 35
Malin Gullberg Utbildningsförvaltningen 0454-932 78
Hans Nordholme KLF/Kultur- och fritidsförvaltningen 0454-931 24
Johanna Spånér HR-chef 

0454-932 77 

Feriearbete

Kommunen erbjuder ett antal feriearbetsplatser till ungdomar som är boende (mantalsskrivna) i Olofströms kommun och som under året fyller 18 år och i mån av plats till de som fyller 17 år.

Arbetena anordnas huvudsakligen i tre perioder under 2018:

  • 18 juni – 8 juli
  • 9 juli – 29 juli 
  • 30 juli – 19 augusti

Arbetsuppgifterna blir inom vård, barnomsorg, turism, dans samt trädgård/ parkarbete. För att jobba inom trädgård/park ska man innan anställningen börjar ha fyllt 18 år.

Du kan också välja att jobba som dansare i Sommardans Blekinge 2018, i det tobaksfrämjande arbetet kommunen driver, som handledare på Aktiv sommar eller i vårt nya projekt Förändra Normer, se mer om dessa i dokumenten nedan. Vill du jobba på Aktiv sommar så skriv in det i rutan "Annat eget förslag"  under valet av  arbetsplats i din ansökan.

En del av feriearbetena anordnas av föreningar i Olofströms kommun, då är det föreningen som ansvarar för anställningen och Olofströms kommun förmedlar platsen.

Ange vilken period du i första hand vill arbeta samt rangordna 3 önskemål (1, 2, 3) om arbetsområde.

Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om anställning.

Sista ansökningsdag:  2018-03-19
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Feriearbeten kan även sökas hos Olofströms Kraft AB och Olofströmshus AB med vilka samordning sker.

Senast uppdaterad: 20 februari 2018