Våra pass

Anmälan

Pass-regler och info

Boka tidigast 1 vecka och senast 1 timme innan passets start. Det görs via länken ovan.
Avboka alltid er plats om ni får förhinder på din inloggningssida.
Passbeskrivning

60+ Träning med anpassade rörelser och musik för våra seniorer och de som vill träna mer på sin rörlighet, balans, kondition, koordination och styrka.

Aqua Bas - Ett vattenpass för dig som vill träna upp hela kroppen i varmt vatten till härlig musik. Redskap kan förekomma.

Aqua Medel - Ett vattenpass till musik med redskap. Du tränar styrka, kondition och koordination. Ett lite tuffare pass än Aqua Rehab

Aqua Puls - Vattenträning för dig som vill ha ett riktigt konditionskrävande pass. Du tränar på olika djup med eller utan redskap till fartfylld musik.

Aqua Float - Här balanserar vi på en flytande matta i vår stora bassängen. Under passet blandar vi styrka, balans pch kondition på ett roligt och utmanade sätt. Våga vara med testa!

Bodywork - Ett styrkepass där vi jobbar med kroppens som redskap. Även hantlar & skivstänger för att få den bästa träningen.

Cirkelträning, intervallträning - övningar för hela kroppen utförd på olika stationer.

Mermaid Fitness - Ett fantastiskt roligt pass där du från start jobbar mycket med bålmuskulaturen då du tar dig fram i vattnet med en sjöjungfrustjärt. Förkunskap - simkunnig och våga dyka.

Spinn - Passar alla åldrar och konditionsnivåer. Du cyklar i grupp med ledare till fartfylld musik. Passar alla som vill ha effektiv förbränningsträning.

Senast uppdaterad: 23 maj 2018