Temakvällar

Dessa aktiviteter bokas och betals i förväg via länkarna längst ner på sidan.
 

 

Vintermys!

Datum: 15/12 -2019
Tid: 17:00
Antal platser: 20 st
Pris: 299 kr
 

Vintern börjar närma sig och det blir kyligare ute.
Vi på Holjebadet vill välkomna in er till oss i värmen på ett härligt Vintermys!

Vi samlas i receptionen kl. 16:45 där ni kommer få en fräsch smoothie och lån av badrock. Därefter får ni egen tid till att duscha, basta och skrubba er rena med en friskt uppiggande skrubb. Vi kickstartar sedan kvällen med Aqua Float som är ett träningspass på våra flytande mattor i 25m-bassängen. Vi kommer sedan duka upp ett litet fruktfat med inslag av julen och efter en liten stund så kommer ni att välkomnas ner i varmvattenbassängen för ett mjukt och härligt vattengympapass i 34-gradigt vatten. Därefter finns det tid till att ta ett dopp i en av våra pooler, mysa i vår relax och invänta kvällens måltid som kommer att serveras ca. kl. 18:45 vid stora bassängen. Efter maten kommer ni ha tid att fortsätta relaxa och simma en stund innan vi avslutar kvällen ca. kl. 19:30 med en Arombastu med ansiktsmask och en kanel & honungs-inpackning och efter kvällen kan vi garantera att ni kommer vara avslappnade och somna gott med ett leende på läpparna! 

Detta ingår: 
Välkomstsmoothie
Aqua Float
Varmvattengympa med redskap
2st Arombastu
Skrubb, ansiktsmask och inpackning
Lån av handduk och badrock
Fruktbuffé med små inslag av julen Måltid
Kycklingsallad med nybakat bröd & dressing Mineralvatten 

Att tänka på: Entrédörren öppnas 16:45 och låses 17:00. Tag med hänglås för att kunna låsa in dina privata tillhörigheter.  
Eftersom vi kommer att vistas i bastun rekommenderar vi även att ni dricker mycket vätska innan, under och efter kvällen.
Meddela eventuella matallergier via mail. holjebadet@olofstrom.se senast 8/12.
OBS! Denna tid bör du som är doftkänslig undvika. 16 års gräns.

Anmälan: 18/11 -2019 detta görs via länken nedan.
Sista anmälan: 10/12 - 2019. Anmälan är  då bindande. Vi tar oss rätten att vid för få anmälda avboka evenemanget och ge kunden full återbetalning. 

Senast uppdaterad: 16 november 2019