Temakvällar

Dessa aktiviteter bokas och betals i förväg via länkarna längst ner på sidan.Är du medlem i personalklubben, se hit! Holjebadet anordnar tillsammans med Olofströms Personalklubb en Wellnesskväll för sina medlemmar.

 

Personalklubbens "Wellneskväll"

Datum: 6/10-2019
Tid: 17:00-20:00
Antal platser: 20 st
Pris: 150kr/pers  (Resterande belopp bjuder personalkubben sina medlemar på. OBS! Denna kväll är endast för  Olofströms  kommuns personalklubbs-medlemar)

Nu är hösten här!

Vi samlas i reception där ni kommer få en välkomst alkoholfri drink och lån av badrock. Därefter får ni egen tid till att duscha, basta och skrubba er rena med en friskt uppiggande skrubb. Vi kickstartar sedan kvällen med ett farfyllt vattengympa pass i vår varmvattensbassäng ca kl 17:45. Därefter finns det tid till att ta ett dopp i en av våra pooler, mysa i vår relax och invänta kvällens måltid som kommer att serveras ca. kl. 18:45 vid stora bassängen.

Vi avslutar kvällen ca 19:30 med en Arombastu med honungsinpackning och efter kvällen kan vi garanterat ni kommer att vara avslappnade och somna gott med ett leende på läpparna!


Detta ingår:

 • Välkomstdrink– alkoholfri
 • Vattengympa med redskap
 • 1st Arombastu med inpackningar
 • Skrubb
 • Lån av handduk och badrock
 • Fruktbuffé, kycklingsallad och choklad
 • Mineralvatten

 

Anmälan: kan göras via länken längst ner på sidan fr.o.m 17/9-2019 kl:18:00
Sista anmälan: den 2/10 och då är även anmälan är bindande. Vi tar oss rätten att vid för få anmälda avboka evenemanget och ge kunden full återbetalning.Meddela eventuella matallergier via mail till holjebadet@olofstrom.se senast 2/10. 
OBS! Denna detta evenemang bör du som är doftkänslig undvika.

Att tänka påEntré dörren öppnas 16:45 och låses 17:00. Tag med hänglås för att kunna låsa in dina privata tillhörigheter.

 

 

Holjebadets "Hamam Afton"

Datum: 10/11-2019
Tid: 17:00-20:00
Antal platser: 20 st

Pris: 299kr/pers 

 

En kväll med inspiration från en av världens äldsta rengöringstraditioner. 
Hamam är en renande ritual för både kropp och själ.
Så kom hit och njut av din egen personliga må-bra-ceremoni.

Vi kommer att starta kvällen genom att väcka kroppen med ”Dry body brushing” och en djuprengöring med en ”Kessa”handske och hamamtvål. Under kvällen kommer ni att få en grövre kroppsskrubb och en näringsrik inpackning för både ansikte och hår samt
värmande arombastu.
Kvällens dofttema kommer att vara ingefära, eukalyptus, rosmarin och apelsin.

 

Detta ingår:

 • Detox Te & välkomstdrink
 • Ingefärsshot
 • Tapas, frukttallrik och choklad
 • Arombastu med inpackningar, peeling
 • Lån av handduk och badrock
 • Mineralvatten

 

 Anmälan: kan göras via länken längst ner på sidan fr.o.m 14/10
Sista anmälan den 6/11 och då är även anmälan är bindande. Vi tar oss rätten att vid för få anmälda avboka evenemanget och ge kunden full återbetalning. Meddela eventuella matallergier via mail. holjebadet@olofstrom.se senats den 6/11
OBS! Denna tid bör du som är doftkänslig undvika.

 

För att få den bästa upplevelsen på kvällen rekommenderar vi att ni förbereda kroppen med att ta promenad och andas in frisk luft eller höja upp pulsen med träning, Så du skapar endorfiner som kan flöda i kroppen. Detta gör att du sedan lättare kan komma in i spastämning. Eftersom vi kommer att vistas i bastun rekommenderar vi även att ni dricker mycket vätska innan, under och efter kvällen.

 

Senast uppdaterad: 11 september 2019