Temakvällar

Dessa aktiviteter bokas och betals i förväg via länkarna längst ner på sidan.

 

Nu välkomnar vi våren.

 

När: 28/4

Tid: 16:30-19:30

Antal platser: 20 st  

Pris 339kr/pers (16 års gräns)

Efter ”incheckning” kl.16:30 bjuds ni på en alkoholfri välkomstdrink, därefter har ni tid att byta om inför en avslappnande Yoga tillsammans med vår instruktör Paulina. Här rekommenderar vi att ni har en långärmad tröja med er. När vi är färdiga med Yogan går vi ner till vår första bastuupplevelse som inleds med en rengörande skrubb i duschen och kvällens första arombastu sittning. Under kvällens gång kommer det bjudas på sallad och fruktbuffé, kroppsinpackningar och flera sittningar i bastun varav en kommer  vara med björkris. Under kvällen går det även bra att motionssimma i stora och varmma bassängen. Ni har även tillgång till bubbelpoolen och ångbastun.

Vad är arombastu?

Inspiration för vår arombastu kommer från det tyska ordet Aufguss som svenska  betyder "hälla på" och det är just det bastuvärden gör. Vi blandar eteriska oljor i en hink med vatten och häller därefter på blandningen på heta stenar. I bastun sprids då en väldoftande, skön värme. Sittningarna är fyllda av energi då vi viftar med kraftfulla handduksviftningar, medan andra är meditativa och rofyllda.


När kvällen nått sitt slut kommer vi kunna möta våren på bästa sätt.

 

Detta ingår:

  • Välkomstdrink– alkoholfri
  • Yoga
  • Arombastu med inpackningar, peeling, björkris
  • Lån av handduk och badrock
  • Frukttallrik, sallad och choklad
  • Mineralvatten

 

Sista anmälan den 21/4 detta görs via webbsidan. Anmälan är bindande.Vi tar oss rätten att vid för få anmälda avboka evenemanget och ge kunden full återbetalning. Meddela eventuella matallergier via mail. holjebadet@olofstrom.se senast 21/4
OBS!  Denna tid bör du som är doftkänslig undvika.  

Senast uppdaterad: 11 april 2019