Välkomstbrev

Välkomna till Holjebadets simundervisning!

 

Håll hjärtliga avstånd både på land & i vatten och stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom!

 

Välkomna!

När ni kommer till Holjebadet börjar ni med att tvätta händerna i entrén eller använder handdesinfektion innan ni går vidare till omklädningsrummen. Det finns fyra omklädningsrum att byta om i, vänligen sprid ut er och håll avstånd när ni byter om.

 

Ni har möjlighet att hämta ut deltagarens inpasseringsarmband samma dag som simundervisningen startar. Kursavgift och deposition för inpasseringsarmband sker via direktbetalning vid bokning. Depositionen för inpasseringsarmband återges vid tillbakalämnat armband vid kursavslutning. 

Borttappat armband kostar 100:-. 
Terminen ser lite annorlunda ut pga. rådande omständigheter av Covid-19 och vi vill förvarna att snabba ändringar kan ske beroende på om badet kommer fortsätta hålla stängt eller öppna igen.Vid politiskt beslut om simskolorna skulle ställas in kommer ni får er kurs tillgodo till höstterminen.

 

Omklädningsrum

Ni är välkomna till omklädningsrummen tidigast 15 min före er lektion. Väskor och kläder hängs in i våra klädskåp som 

numera låses och låses upp med ert inpasseringsarmband. För oss är det väldigt viktigt att alla mår bra i vattnet och att vattenkvaliteten är den allra bästa. Det är vi vuxna som kan se till att det verkligen blir så och därför vill vi att ni håller på de regler som vi har kring hygien. Det vill säga att alla som badar verkligen tvättar sig ordentligt med tvål och schampo före bad utan badkläder. Om det pågår en lektion före er, tänk på att sitta tysta på kanten och vänta. Efter lektionen kan ni torka er direkt och klä på er så ni lämnar plats till nästa grupp. Kloret tar död på alla bakterier och virus så efter badet är ni rena. 

 

Förhållningsregler

Pga. rådande omständigheter av Covid-19 får endast en medföljande vuxen följa med till lektionen denna termin, denne väntar i entrén eller går en promenad under lektionen. Tänk dock på att alltid vara tillgänglig ifall instruktören behöver få tag på dig. Vid eventuell öppning av Holjebadet: Vi rekommenderar att ni inte badar innan lektionen då barnen lätt tappar fokus när det är dags för simlektion. Vill man bada efter lektionen under badets öppettider betalar man vanlig badentré, när man går in. Barn under 12 år samt ej simkunniga ska bada med badande betalande simkunnig vuxen. 

 

Bassängerna på Holjebadet

På Holjebadet måste man vara 12 år och kunna simma 200m för att få bada utan ansvarig vuxen. 
Vi tillåter max tre barn per badande betalande vuxen. Våra små simmare simmar i varmvattenbassängen som är 5 x 16 m, djupet är 90–1,60 cm och vattnet håller 34 grader. För de större barnen hålls kurserna i vår 25 meters bassäng, där vattnet håller 28 grader. 

 

Avanmälning/Inställda kurser

Avanmäler ni er efter sista avbokningsdag som angivits på bokningssidan ges ingen återbetalning. Vid för få anmälningar kan kursen ställas in och återbetalning ges. Bokningen är endast giltig när ni har fått ett bekräftelsemail, tänk på att det kan ta några minuter innan mailet kommer fram och att det möjligtvis kan hamna i skräppost. Vi reserverar oss och ger inga återsimtillfällen eller pengar tillbaka för oförutsägbara händelser. Så som tex. fekalier, sjukdom eller tekniska fel. 

 

Frånvaro

Tänk på att stanna hemma om du eller deltagaren visar minsta sjukdomssymptom. Man ska även stanna hemma om någon i hemmet har testats positivt för covid-19. Om man är sjuk så ska man meddela oss via sms till 0709435101. 

 

Övrig information

Barnvagnar kan ställas i entrén men får inte blockera nödutgångar. Vi tar ej ansvarar för era värdesaker.

 

Vid frågor 

Sms:a 0709435101 så svarar vi så snabbt vi kan. Det går även bra att maila till holjebadet@olofstrom.se

 

Med vänliga hälsningar, Holjebadet

Senast uppdaterad: 16 december 2020