Lediga jobb

Lediga jobb

Jobba hos oss 

Välkommen att söka jobb i Olofströms kommun.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs - varje dag är du med och formar vår gemensamma framtid. Tillsammans bidrar vi till vår värdegrund som är mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Vår vision är att vi ska vara en stolt och expansiv kommun med 14 000 invånare år 2025. I Olofströms kommun finns möjligheter för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas.

Gör ditt examensarbete eller din praktik hos oss

Ska du göra ditt examensarbete eller går på högskola eller KY-utbildning och vill göra praktik? Då ska du kontakta Karolin, Malin eller Marcus som du hittar kontaktsuppgifter till längre ner. För övrig praktik hänvisar vi till vår verksamhet för arbete och försörjning.

Hur söker jag jobb på Olofströms kommun?

Det första du ska göra är att klicka på länken logga in som finns i rutan nedan på denna sida. Där kan du logga in till din profil eller skapa en profil om du är ny användare. Har du bytt e-postadress så måste du lägga upp en ny profil, detta eftersom bekräftelse samt svar på ansökan skickas via e-post. 

Du kan lägga in ditt CV och ett personligt brev som bilagor men du behöver inte bifoga betygsdokument eftersom det räcker att du har med dem vid besök/intervju.

Har du frågor eller problem kontakta personaladministrationen

Namn Förvaltning Telefon
Karolin Gustafsson Socialförvaltningen 0454-931 35
Malin Gullberg Utbildningsförvaltningen 0454-932 78
Sanne Liljegren Kommunledningsförvaltningen och kultur- och fritidsförvaltningen 0454-931 11
Johanna Spånér HR-chef 

0454-932 77 

 

Använder du Mac eller Safari?

För att kunna söka jobb när du använder Mac eller Safari använd denna länk: Lediga jobb Olofströms kommun

 

Senast uppdaterad: 21 januari 2020